Ami Paris: дизайнерські ідеї в повсякденних речах

08.06.2024 | 0.00 120 | olagvas94
Ami Paris: дизайнерські ідеї в повсякденних речах

Що найчастіше відбувається на подіумах? Модельєри намагаються привернути увагу до своїх творінь видовищними шоу та майже космічними карнавалами. Або ж дизайнери прет-а-порте демонструють своє бачення звичайного одягу. Але запитам більшості звичайних людей речі з таких колекцій не відповідають. Це усвідомив і вирішив виправити відомий дизайнер Александр Матіусі. Він заснував бренд Ami й адаптував подіумну моду до повсякденної.

Легкість і невимушеність Парижу в кожній колекції

Бренд продукує сукні, футболки, пальта, спідниці й інший жіночий і чоловічий одяг. З нього можна зібрати безліч варіантів стильних і водночас практичних образів. Вдало доповнять їх аксесуари та взуття цього ж бренду.

Більшість речей можна вважати базовими, тому їх зручно інтегрувати і в мультибрендові образи. Їхні характерні ознаки:

  • класичні відтінки;
  • простий крій;
  • обмежене використання принтів, малюнків та елементів декору.

Речам бренду притаманна простота, що межує з легкою недбалістю. З таких елементів чудово формуються автентичні багатошарові образи. Такі поєднання мають вигляд дорогий та ультрастильний. Вони гарно підкреслюють індивідуальність власника.

«Розслаблений» комплект від Ami

Органічна бавовна, шерсть, кашемір – у колекціях Ami тканини завжди натуральні. А це запорука комфорту та зручності. Як і належить продукції такого рівня, всі речі зносостійкі та довго зберігають бездоганний вигляд.

Дизайнери бренду подбали і про одяг для урочистих подій: кожна колекція містить більш вишукані зразки для святкових ансамблів.

Шик на щодень від французьких митців

Слово Ami в перекладі з французької означає «друг». Це своєрідний натяк на те, що на бренд можна покластися у всіх ситуаціях: результати творчості його митців забезпечать довершений вигляд і в будень, і на свято.

Також за його допомогою можна зекономити чимало часу: компанія працює для людей, які прагнуть мати модний вигляд, але водночас не запаковуватися трендами щосезону. Їм не доводиться постійно переміщуватися від магазину до магазину в пошуках підхожого блейзера чи сумки, адже всі його речі поєднуються між собою.

Саме за це люди з вишуканим смаком, які цінують якість і продуманість, вибирають Ami Paris.

Charisma – офіційний представник бренду в Україні

Придбати оригінальний одяг цього прогресивного бренду за вигідними цінами можна в бутиках Charisma в Києві чи Дніпрі. На їх вітринах красується одяг від 60 найдостойніших брендів Європи та США. Тож вам буде з чого скласти повний гардероб на всі сезони для кожного члена родини.

Всего комментариев: 0
avatar