Букети від Marta Flowers: основні види та особливості складання

20.06.2024 | 5.02 165 | Nikolay
Букети від Marta Flowers: основні види та особливості складання

Доставка квітів сьогодні є дуже популярною послугою. Особливо клієнтам подобається, що можна замовити на сайті https://www.martaflowers.kiev.ua/ оригінальні букети від професійних флористів, які справлять враження на будь-яку людину.

Важливо розуміти, що підготовка букета - досить складний процес, в якому треба враховувати безліч нюансів. Але у Marta Flowers працюють досвідчені флористи, яким по силам завдання будь-якої складності. 

Які букети найбільш популярні?

Спеціалісти зазначають, що серед великого асортименту найбільшим попитом користуються два види.

Круглі букети

Найчастіше обирається форма кола. Більшість класичних букетів має саме таку форму. Щоб урізноманітнити композицію, можна ввести невелику кількість зелені.

Для складання такого букета досить часто застосовують спіральну техніку. Це дає змогу підготувати унікальну та стильну композицію, яка обов'язково приверне увагу.

Асиметричні букети

Флористи Marta Flowers часто використовують ефективну техніку асиметрії, завдяки якій букети виглядають дуже ефектно та незвично. При цьому підготовка таких виробів займає значно більше часу через складність.

Незважаючи на обрану форму та квіти, будь-який букет можна прикрасити за допомогою додаткових декоративних аксесуарів. Для цього використовують спеціальні прикраси, коробки, стрічки та багато іншого.

Букети від Marta Flowers: основні види та особливості складання

Які форми букетів для наречених існують?

Особливим видом є весільні букети. На сайті https://www.martaflowers.kiev.ua/ru/ пропонують велике різноманіття, серед якого можна вибрати ідеальний варіант під конкретний запит. Але є кілька позицій, які найбільш цікаві.

  1. Бідермаєр. По суті, букет такої форми вважається круглим. Але в цьому разі збірка здійснюється по колах. Для цього попередньо вибирається центральна квітка. Після цього і складається вся інша композиція.
  2. Помандер. Являє собою кулю, виготовлену з квітів. Для того щоб зафіксувати букет і прикріпити його до руки нареченої, фахівці користуються спеціальною стрічкою. До речі, такі букети досить часто використовуються при декоруванні приміщень.
  3. Гламелія. У цьому випадку букет приймає форму певної квітки. Щоб досягти необхідного результату, попередньо рослини і квіти поділяються за певними відтінками.
  4. Каскад. Для складання використовують дріт, за допомогою якого і фіксуються квіти. До речі, існує безліч видів каскадів, наприклад, акуратний.

Щоб скласти букети, флористи Marta Flowers користуються різними техніками. Вони виходять з того, які саме квіти використовуються, наскільки великий букет слід підготувати, чи допускається застосування додаткових аксесуарів та ін.

Всего комментариев: 0
avatar