Чим відомий Ігор Сподін?

26.11.2021 | 0.00 407 | Nikolay
Чим відомий Ігор Сподін?

Протягом останніх кількох років особливою популярністю серед тих мешканців України, які цікавляться спортом та туризмом, користується блог Ігоря Юрійовича Сподіна. Він є не лише мандрівником, але й відомим марафонцем, який прийшов у цю сферу вже у зрілому віці і досяг успіху. Саме тому його блог кардинально відрізняється від інших.

Чим привабливий блог про подорожі?

Блог Сподіна - це те місце, де можна дізнатися нового та цікавого. І серед переваг, якими виділяється блоґ, можна виділити кілька основних.

  • Досить велика база знімків та фотографій. Сподін досить часто викладає знімки свої мандрів, з якими зможе ознайомитися кожна людина. До речі, знімки можна використовувати для того, щоб підготувати ефективний маршрут для подорожей.
  • Швидкий та зручний пошук. Для того, щоб у блозі у Ігоря Сподіна відшукати необхідну інформацію, не потрібно витрачати багато часу. Для цього можна скористатися ефективним пошуковцем. До речі, кожна людина зможе самостійно встановлювати параметри, які їй цікаві.
  • Надання достовірної інформації. Пропонує блог марафонця лише правдиву інформацію. Саме тому її варто використати для того, щоб надалі самостійно підготувати маршрут для майбутньої подорожі.

Чим відомий Ігор Сподін?

Блог і не лише…

У Ігоря Юрійовича Сподіна існує безліч захоплень. І серед них не лише ведення блогу, а й активна участь у марафонах. До речі, до спорту блогер та бізнесмен прийшов далеко не одразу. До 35 років він активно працював, вкладав кошти та сили у бізнес. Починав він свій шлях із роботи у банку. Але поступово йому це набридло, і він почав самостійно працювати, оформивши ІП. Йому знадобилося кілька місяців, щоб запустити власну справу. І вже через 1-1,5 роки він мав власний магазин.

Починаючи з 38 років, Ігор Сподін почав активно займатися спортом. Спочатку йому нічого не виходило. Але його завзятість дозволила згодом налагодити все. І незабаром Ігор почав брати активну участь у марафонах. Спочатку він бігав на невеликі відстані. У середньому відстань становила близько 3-5 км. Поступово відстань збільшилась до 10 км.

Основна мета Ігоря Сподіна на той час – брати участь у марафоні. І він встиг це реалізувати до 2021 року. До речі, марафони, у яких він брав участь, проходили не тільки в Україні, але й її межами. І тут він мав непогані результати.

Всего комментариев: 0
avatar