Як переїхати жити до Португалії?

29.05.2022 | 4.33 869 | olagvas94
Як переїхати жити до Португалії?

Португалія — дуже гостинна та приваблива для переїзду країна, що має сприятливий клімат, зручні пляжі та високий рівень життя. Щоб іноземець міг повноправно користуватись всіма цими перевагами, потрібно отримати картку резидента.

З нею можна розраховувати на майже всі ті ж права, що має громадянин Португалії, за виключенням можливості голосувати на виборах.

Існує багато програм для отримання ВНП, щоб обрати оптимальну та отримати дозвіл в короткий термін, варто звернутись до спеціалістів. Щоб дізнатись всі особливості імміграції до Португалії або замовити консультацію фахівця, переходьте за посиланням https://feodgroup.com/immigration/portugal.

Переваги ВНП в Португалії

Крім чудового клімату, легальне проживання в країні дає безліч переваг:

  • високий рівень життя;
  • розвинута медична інфраструктура;
  • високий рівень особистої безпеки;
  • англійська — друга мова в країні за поширенням;
  • короткий шлях до отримання виду на постійне проживання та отримання громадянства;
  • оптимальні умови для ведення бізнесу.

Можливості для отримання ВНП

Громадяни інших країн, що планують жити в Португалії термін, що перевищує три місяці, мають отримати довготривалу візу та ВНП, що дозволить залишатись в країні наступні рік або два. Особа, яка в статусі ВНП проживатиме в Португалії понад 5 років, матиме можливість отримати громадянство цієї країни.

Існує кілька програм, за якими можна переїхати до Португалії:

  1. Віза D7 для фінансово-незалежних громадян. В рамках програми можна проживати в країні без права на працевлаштування. Щоб отримати візу, не потрібно інвестувати гроші в місцевий бізнес чи купувати нерухомість, достатньо мати джерело доходу в будь-якій іншій країні. Для отримання ВНП необхідно підтвердити, що прибутків вистачить для комфортного проживання в цій країні — від 700 € для особи, що подає заяву, від 1057€ для сім’ї. Додаткові умови — мати в місцевому банку на рахунок не менше 17 000 € та надати договір оренди чи купівлі нерухомості, який підтверджує, що заявнику буде де мешкати.
  2. Віза інвестора. Щоб її отримати, необхідно інвестувати в Португалії певну суму грошей:
  • в нерухомість — не менше 280 тисяч євро;
  • в бізнес — від 500 тисяч євро та створити щонайменше 5 робочих місць;
  • в інвестиційний фонд, дослідження або розробку — від 500 тисяч євро;
  • зробити пожертву в збереження національного спадку, в культуру або мистецтво від 250 000 євро.
  1. Бізнес-імміграція. Влада Португалії створює оптимальні умови для відкриття там бізнесу — низькі витрати на утримання офісу та помірні податки. Щоб скористатись цією програмою, необхідно мати достатню суму коштів для ведення бізнесу, який сприятиме розвитку місцевої економіки.

Крім цього існує можливість отримати право на тривале проживання в Португалії талановитим людям, представникам затребуваних професій або членам родин громадян чи резидентів країни. Звертайтесь до спеціалістів Феод Груп, що підібрати оптимальний варіант для імміграції.

Всего комментариев: 0
avatar