Як вибрати джинси під будь-який одяг

28.07.2024 | 0.00 187 | Nikolay
Як вибрати джинси під будь-який одяг

Такий зручний одяг, як джинси, не просто користується популярністю – для багатьох людей він справедливо є втіленням стилю. Вони є важливою частиною повсякденного гардероба та надійним «супутником», але все це вірно лише в тому випадку, якщо джинси від бренду L'UREX ідеально підібрані під фігуру.

Вибір джинсів за посадкою: що потрібно враховувати

Є кілька видів такого одягу:

  • з високою посадкою. Вони універсальні та елегантні, така модель дозволяє підкреслити жіночність форм та візуально виділяє лінію талії. Це гарне рішення для тих, хто хоче похвалитися плоским животом;
  • середня посадка. Ідеальна для володарок широких стегон, які можуть виглядати не так гарно в інших моделях. Такі джинси м'яко облягають талію та не створюють відчуття дискомфорту;
  • з низькою посадкою. Такі вироби сміливі та сексуальні, вони ідеально підходять для вуличного стилю, бо створюють відчуття свободи.

Стиль джинсів – це важливо

Якщо говорити про прямий крій, то це та сама класика, яка ніколи не виходить з моди і яку легко знайти, якщо вивчити каталог джинсів на сайті https://lurex.in.ua/uk/dzhinsu прямо зараз. Як, до речі, і баггі, які поступово розширюються вниз, створюючи максимально вільний силует. Ці дві моделі підходять для будь-якої фігури.

Балони, навпаки, знизу звужуються, створюючи об’єм в області стегон. Вони підходять дівчатам невеликого зросту, оскільки візуально подовжують силует. Банани та слоучі підійдуть дівчатам із вузькими стегнами, оскільки вони створюють необхідний об’єм. Бойфренди допоможуть створити максимально ефектний образ дівчині, яка може похвалитися таким типом фігури як пісочний годинник.

Деталі мають значення

Справді, під час виборів джинсів дрібниць немає. Так, перш за все, слід звернути увагу на тканину, оскільки різновидів джинсових матеріалів сьогодні пропонується досить багато. Від того, наскільки денім якісний, безпосередньо залежить термін носіння, тому тканина дійсно важлива.

Як вибрати джинси під будь-який одяг

Також велику увагу слід приділяти фурнітурі та якості швів. Застібка має бути довговічною і створювати ідеальне враження. Що стосується оздоблення, наприклад, такого як вишивка, то вона відразу робить будь-яку модель максимально помітною – повз пройти буде точно неможливо. Першокласне оздоблення є запорукою впевненості у собі, отже на нього дійсно потрібно звертати увагу.

Щоб джинси прослужили дійсно довго, їх мало правильно вибрати – їх потрібно правильно прати та купувати лише в перевірених магазинах.

Всего комментариев: 0
avatar