Який букет подарувати татові?

18.02.2022 | 5.01 428 | olagvas94
Який букет подарувати татові?

Стилістичне оформлення букетів буває найрізноманітнішим. Тут все залежить від побажань клієнта і вмілості флористів, які створюють букетні комплекти найнеймовірніших форм з різнобарвними кольорами.

У нашому суспільстві не заведено дарувати букети https://shop.camellia.ua/ua/catalog/cat-3/buket-iz-roz представникам чоловічої статі. Вважається що квіти тільки для жінок. Проте це зовсім не так, наприклад, квіткова композиція навпаки додасть подарунку шарму і свята. Тато це важлива людина, якщо у нього свято, подаруйте йому гарний букет.

Які квіти вибрати для тата

В центрі повинна бути обов’язково зелень, це аспарагус, евкаліпт, салал, флебодіум. Завдяки цьому букет виглядатиме елегантним, святковим, доповненим. Саме зелені гілочки підкреслять любов до батька, вдячність і турботу. Відмовтесь від яскравих кольорів, вони підходять більше для коханої. Правильними вважаються темні, стримані відтінки.

Які квіти вибрати для тата

Флористи стверджують що підібрати рослини для чоловіка, а саме батькові дуже складно. Давайте розглянемо, які саме квіти будуть доречними:

  • Іриси найкраще підходять для всіх представників чоловічої статі. Означають гідність, відвагу, мужність, силу. Це все тому що їх листя за формою нагадують меч.
  • Гладіолусами ви зможете побажати татові міцного здоров’я, перемоги в будь-якій справі. Також ця рослина слугує оберегом, раніше люди розкладали по кутках цибулинки гладіолусів, вони відганяли злих духів.
  • Півонії дуже гарні квіти, мають неперевершений та ніжний аромат. Квіти означають багатство, добробут, повагу до батьків. Побажають процвітання, успіхів і довгих років життя.
  • Ще одна квітка яку дарують на свято татам це хризантема, вона є символом мудрості, душевного здоров’я, гармонії у всьому.
  • Гвоздики універсальні квіти, їх можна дарувати будь-якій людині, незалежно від віку і статі. Символізують відданість, вдячність, повагу, мужність та відвагу.
  • Для батька буде доречним букет з кал, вони гарні, вишукані, стримані. За їх допомогою чоловіку ви бажаєте творчих успіхів, натхнення, процвітання. Квіткова композиція може складатися із одних тільки кал, моно букет виглядатиме стильно.
  • Соняшники символ радості, позитиву, їх дарують творчим натурам, які люблять веселитися. А якщо батько сумує, квітка допоможе підняти настрій, додасть енергії, налаштує на позитивний лад.

Які квіти вибрати для тата

Які кімнатні рослини дарують батькові

Якщо ви не впевнені що тато оцінить букет, подаруйте йому квіти в горщику. Щоб такий презент йому сподобався, розглянемо, які кімнатні рослини дарують чоловікам:

  1. Бонсай це просто витвір мистецтва, вважається елітним подарунком. Перед тим як купувати, проконсультуйтесь із флористом, як саме краще доглядати за композицією.
  2. Рододендрони або азалії гарний подарунок, вони прикрасять будь-яку кімнату своїми барвами. Не занадто примхлива у догляді, але потребує правильного полива і температури повітря.
  3. Сансевієрія ідеально підходить для тих хто не захоплюється квітникарством. Тому що догляд за нею мінімальний. А виглядає рослина гарно, можуть бути різнобарвні смужки.
  4. Не тільки гарним, а ще й корисним подарунком буде лаврове дерево. Сухі листочки можна додавати в страви. Підійде до всіх інтер’єрів і доглядати за ним дуже легко.
Всего комментариев: 0
avatar