Квітів не буває багато!

24.09.2021 | 0.00 508 | olagvas94
Квітів не буває багато!

Квіти в житті людини були завжди. Їх використовували в їжу, прикрашали домівки, дарували коханим людям. А як приємно гуляти по парку, де скрізь розташовані клумби з яскравими квіточками. Ми не можемо обійтися без рослин на весіллі або на іншому важливому заході. Якщо є бажання виразити своє захоплення улюбленому артистові на концерті, несемо йому гарні букети. Квіти наші супутники по життю.

Види квітів

На планеті існує сила силенна кількість квітів, наприклад ось такі:

  1. Барвінок вважався оберегом від нечистої сили, символом вірності та кохання. Це тендітна, мала рослинка. Має дуже гарний колір пелюсток і ледь відчутний аромат.

  2. Жасмин відомий всім за яскравий й приємний запах, який також використовується в парфумерії. Кущі висаджують в садах і парках.

  3. Волошка польова рослина, але її включають у квіткові композиції. Означає дружбу і відданість.

  4. Соняшник універсальний серед представників флори. Він не тільки дає нам насіння, але й радує гарними та великими квітами. Існують декоративні види соняшника, які додають до букетів.

  5. Водяна лілія або латаття є символом багатьох країн. Вона означає стриманість в стосунках, чистоту почуттів.

Популярні квіти

Популярні квіти

Квітучих рослин дуже багато, але серед них є ті, які полюбляє найбільша кількість людей. Розглянемо найяскравіші приклади:

  • Фіалка була улюбленицею ще в стародавній Греції. З неї робили гірлянди, які розвішували в оселі на особливі свята. В наші дні її полюбляють розводити на підвіконнях або висаджувати у квітники. Має неперевершений аромат, тому її часто використовують у виготовленні парфумів.

  • Троянда вважається королевою серед квітів. Це символ вічного кохання і пристрасті. Якщо ви не знаєте що подарувати близькій людині, презентуйте саме цю ніжну і тендітну рослину.

  • Айстра у багатьох асоціюється з осінню. Діти несуть букети з цими квітками на перше вересня. Існує багато видів айстр, вони мають різноманітні кольори та форми пелюсток.

  • Лілія має просто неперевершений аромат, вважається квіткою ніжності та сили духа. ЇЇ вирощують у квітниках, а також квартирах.

Квіти для букетів

В різноманітті вибору квітів https://camellia.ua/ua , можна зробити найліпший та розкішний букет. Наприклад, для нареченої підходять білі маки, які ідеально пасують до сукні. У квіткову композицію для чоловіка обирають гербери.

Якщо ви хочете додати подарунку тендітності й зворушливості, оберіть фрезію. Флористи радять використовувати лаванду, її ніжний аромат порадує близьку людину.

Зрізана альстромерія простоїть у вазі не менше трьох тижнів. Крім того, в неї велика гамма кольорів, а відсутність запаху дає можливість дарувати її людям у яких буває алергія. Хризантему використовуйте в моно букеті. Вона сама по собі яскрава і до неї не треба додаткового декору. Гіпсофілу додають до композицій, які повинні бути пишними. Вона має маленькі квіточки білого забарвлення. Ще одна поширена квітка для букета це гладіолус, в східних країнах її використовують у весільних заходах.

Всего комментариев: 0
avatar