Ліжка з шухлядами - як вибрати функціональне спальне місце?

20.07.2023 | 5.03 466 | olagvas94
Ліжка з шухлядами - як вибрати функціональне спальне місце?

Двоспальні ліжка з дерева з шухлядами - чудове рішення для створення стильного та затишного інтер'єру. Функціональність спального місця забезпечує комфорт сну та дозволяє заощаджувати простір.

Практичність та зручність ліжка з шухлядами неможливо переоцінити. Висувні ящики чудове рішення для зберігання постільної білизни та інших речей. Модель з висувними ящиками дозволяє вирішувати проблему обмеженого простору кімнати, оскільки гармонійно поєднує у собі ліжко та комод для речей.

Важливі моменти вибору конструкції ліжка 

Оптимально підібрана за конструкцією модель ліжка повинна вдало поєднуватися з інтер'єром та дизайном кімнати. Важливе значення має розташування шухляд та їх кількість. Односпальне ліжко переважно облаштовано одним чи двома ящиками, а двоспальне за бажанням може містити до шести шухляд. Для забезпечення зручності при експлуатації, ящики можуть висуватися з різних боків, або зі сторони підніжжя. Шухляди мають можливість стояти на підлозі, пересуватися по направляючим чи на роликах. Зручний вибір варіанту конструкції залежить від наявності вільного простору перед ліжком.

У випадку обмеженого простору у спальній кімнаті можливо зменшити кількість шухляд або переформувати їх розташування. Іншим варіантом є ліжко з підйомним механізмом. Такі меблі також дають можливість оптимально використовувати простір спальні, а щоб дістати до короба потрібно підняти верхню частину ліжка. Розрізняють моделі з вертикальним і горизонтальним підйомом. 

Кровать Лика Люкс с ящиками

Переваги ліжка з шухлядами

Висувні ящики - це додаткові модулі конструкції, що дозволяють раціонально використовувати простір під ліжком, також їх легко чистити та провітрювати. Головними перевагами такої структури спального місця вважаються:

  • простота у використанні;
  • місткість;
  • ергономічність;
  • великий асортимент моделей різних розмірів;
  • зручність наповнення коробів та сортування речей.

Сучасний дизайн та довговічність меблів забезпечують високоякісні матеріали, з яких вони виготовленні. Наприклад, надійністю та вишуканою естетикою характеризуються дерев’яні меблі. Такі ліжка презентабельні та доречні в будь-якому інтер'єрі. 

Призначення ліжка - це забезпечення сну та повноцінного відпочинку. При виборі меблів важливо бути впевненими у їх якості та надійності. Тож перевагу краще надавати сертифікованій продукції з гарантією від виробника.

Моделі, що представлені на сайті https://soloha.ua/ різняться дизайном та функціональністю, тож визначними критеріями вибору ліжка є розмір кімнати, матеріал, додаткові функції та ціна. З огляду на особливості ліжок з шухлядами або підйомним механізмом, вибір обумовлюється плануванням приміщення та особистими вподобаннями.

Всего комментариев: 0
avatar