Міцний та довговічний мотоцикл

14.02.2022 | 0.00 621 | olagvas94
Міцний та довговічний мотоцикл

CRF250L – це міцний та довговічний мотоцикл, який відносно не постраждав після офф-роуду. Мені пощастило, тому що я виїхав з оф-сайду і постраждав лише від зламаного підрамника та розколотого резервуару для води через зіткнення з автомобілем. Я не застряг.

Що добре у Honda CRF250L?

Він здатний їхати асфальтом і дорогою на великі відстані. Їхати асфальтом або скакати по пересіченій місцевості цілий день - немає проблем! Їзда по стежках - це чудово, але це не мотоцикл ендуро з огляду на мої навички. Я без проблем їздив асфальтом, дрібним піском, брудом, гравієм, звивистими асфальтованими дорогами і переправами через річки - і все це з повним багажником, сумкою або верхнім боксом.

Це невеликий та досить легкий мотоцикл для пригодницької їзди. Відмінно підходить, коли вам потрібно забрати мотоцикл із місця падіння або перенести його в пирогу для переправи річкою.

Хоча потужність низька, вигода в тому, що збільшується термін служби витратних матеріалів – шин, ланцюга та зірочок, гальмівних колодок та гальмівних дисків. Це важливий момент для тривалих подорожей. Крім того, у багатьох країнах є дилери Honda для придбання запчастин та проведення робіт.

Що добре у Honda CRF250L?

Технічне обслуговування просте та легке. Маючи мінімальний досвід в обслуговуванні мотоциклів, я багато чому навчився та проводив усе технічне обслуговування самостійно. Свічка запалювання витягується на деякий час, але для доступу до свічки запалення не потрібно знімати жодних деталей. Щоб отримати доступ до повітряного фільтра, необхідно зняти сидіння та праву бічну панель. Для зливу олії мені було простіше зняти післяпродажну накладку, інакше на накладку потрапляє олія.

Хороша ціна Хонда CRF 250L для сучасного мотоцикла з електронним упорскуванням палива та передньої та задньої ABS.

Задню ABS можна відключити для їзди по бруду, а передню – ні.

Виглядає добре, але це справа смаку! Багато людей в Африці коментували його зовнішній вигляд - його розмір виглядає більшим для того, що є порівняно невеликим двигуном (250 куб. см) у більш розвинених частинах світу.

Пеги досить пристойні для далеких подорожей. Я не відчував потреби змінювати їх. У підніжок для пасажира не дуже добре зчеплення, і здається, що вони будуть слизькими на мокрій дорозі.

Для підключення додаткових електронних пристроїв є кабель живлення (праворуч від бака). Для підключення додаткових електронних пристроїв не потрібно зрощувати комутований провід під напругою. Я не знав цього і поєднав провід під напругою!

Всего комментариев: 0
avatar