Що купують українці сьогодні, а від чого відмовилися?

18.12.2023 | 0.00 138 | Nikolay
Що купують українці сьогодні, а від чого відмовилися?

Останнім часом українцям доводиться відмовлятися від певних покупок. Потреба економії виникає з різних причин: втрата роботи, переїзд, допомога іншим, підвищення цін. Тепер багато хто думає, чи можуть вони замовити тут https://plitochniki.com.ua/ послуги плиточника у Києві та чи варто це робити.

Які товари купували українці упродовж року

Звісно, перш за все, це товари першої необхідності: продукти, медикаменти, побутова хімія, одяг. Серед інших товарів безумовним лідером стала галузь будівництва та ремонту. Це не дивно, адже руйнування в різній мірі зазнали мільйони житлових, комерційних та соціальних приміщень.

Найчастіше люди замовляють нові вікна, як цілими склопакетами, так і окремі їх елементи. Друге місце за популярністю займають оздоблювальні матеріали для інтер'єрного ремонту приміщень. Однак сьгоднішні смаки помітно відрізняються від довоєнних. Якщо раніше люди більш схильні були до новаторських матеріалів та дорогого декору, сьогодні вони повернулися до більш дешевих і практичних варіантів - плитки, шпалер, лінолеуму та ін. На третьому місці знаходяться будівельні матеріали - цегла, бетон, гіпсокартон, дошки, профнастіл і т.д.

Згідно з цим формується і попит на послуги майстрів. Багато людей задля економії намагається хоча б частину ремонту робити власноруч, тому попит на комплексні роботи "під ключ" суттєво знизився. Але зріс попит на певних вузьких спеціалістів - це склярі, сантехніки, електрики, а також плиточники.

Адже люди продовжують жити, створювати для себе комфорт та не відмовляються від естетики. Гарний ремонт на кухні або в ванній кімнаті може додати настрою та комфорту в цей тяжкий час. Тому якщо ви думали про оновлення плитки, то зробіть вибір на користь запрошення спеціаліста. Знайти його можна тут https://plitochniki.com.ua/uk/ в зручний час.

Що купують українці сьогодні, а від чого відмовилися

Як сьогодні роблять покупки?

Як і раніше, для купівлі будматеріалів існують 3 варіанти:

  1. будівельний ринок;
  2. будівельні крамниці;
  3. інтернет.

У 2023 році найчастіше українці робили покупки саме в інтернеті. В першу чергу, ними керувало бажання зекономити, адже доволі часто товарі онлайн помітно дешевші навіть при урахуванні плати за доставку, особливо коли мова про опт. Також на популярність онлайн-покупок вплинуло зменшення кількості офлайн-крамниць у певних областях.

Сьогодні українці активно відбудовуються, приводять житло до ладу та підлаштовуються під нові умови. І саме це красномовно свідчить, що життя продовжується.

Всего комментариев: 0
avatar