Срібні дитячі сережки – блискучий вибір для вашої малечі

24.07.2023 | 5.07 1049 | olagvas94
Срібні дитячі сережки – блискучий вибір для вашої малечі

Як і дорослі жінки, маленькі дівчатка люблять вбиратись у гарний одяг та блискучі прикраси, тому ювелірні сережки стануть для них чудовим подарунком до будь-яких свят. Сучасні ювелірні бренди пропонують широкий вибір дитячих моделей, але особливо популярні сережки зі срібла 925 проби – привабливі, якісні та доступні.

Переваги срібла для виготовлення дитячих прикрас

  • Дитячі сережки зі срібла 925 проби довго не темніють та не втрачають гарного блиску, оскільки майже не містять домішок.
  • Срібло – легкий у обробці метал, з якого можна виготовляти мініатюрні прикраси у різноманітних дизайнах.
  • Срібні дитячі сережки (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/detskie- serebryanye-sergi/) коштують значно менше, ніж золоті, але теж мають чудовий вигляд. Доступна ціна тим більш актуальна, що дітки часто гублять прикраси під час рухливих ігор.
  • Срібні дитячі кульчики 925 проби не викликають алергічних реакцій. (Винятком може стати срібло низької проби, яке містить більше домішок і здатне спричиняти алергію, проте це не стосується стерлінгового металу 925 проби.)
  • За срібними виробами легко доглядати: достатньо час від часу промивати сережки мильним розчином та проточною водою, а потім протирати м’якою серветкою. Старші дівчатка можуть робити це самостійно.

Види застібок срібних дитячих сережок

Срібні сережки для дітей повинні мати надійні, зручні та безпечні застібки.

Пусетний гвинтовий замочок – підходящий варіант для діток будь-якого віку. Застібка надійно накручується на штифт із різьбою, а спеціальна заглушка захищає ніжну дитячу шкіру від подряпин. Дитячі сережки-гвоздики не розстібнуться під час активної гри чи нічного сну, не будуть чіплятися за волосся та одяг. Єдиний недолік – дитині незручно вдягати їх самостійно.

Види застібок срібних дитячих сережок

Французький замочок – дуже легкий та зручний, швидко вдягається у дитяче вушко, дозволяє ефективно обробляти проколи перекисом водню. Проте у активних діток французька петелька може розстібатися та навіть ламатися під час гри або спортивних занять.

Англійський замочок – забезпечує надійну фіксацію, не розстібається навіть під час активного дозвілля. Як і пусетна застібка, чудово підходить для рухливих дівчаток.

Дизайн дитячих сережок зі срібла

  • Зазвичай сережки для першого проколу – це спеціальні гвоздики з медичного сплаву, а вже після того, як ранка загоїться, можна носити срібні моделі бажаного дизайну.
  • Флористична та природна тематика. Сережки з декоративною частиною у формі квіточок, фруктів, ягід, сніжинок, зірочок, сонечок, веселок тощо.
  • Анімалістичні моделі. Сережки з кумедними звірятами, рибками, пташками або комашками. Найбільше дівчаткам подобаються котики, лисички, метелики, слоники, бджілки, дельфіни.
  • Сережки з казковими персонажами. Дуже популярні моделі зі свинкою Пепою, кішечкою Кітті, бджілкою Маєю, мишеням Джері, єдинорогами, принцесами та іншими героями казок і мультфільмів.
  • Срібні сережки з камінчиками. Зазвичай дитячі моделі інкрустуються кольоровими фіанітами. Це можуть бути класичні сережки з трьома камінчиками, у формі квіточок із сяючими серединками, у вигляді тваринок із блискучими очами- камінчиками тощо.
  • Дитячі сережки зі срібла з емаллю. Більшість моделей декорується яскравою ювелірною емаллю, що надає прикрасам особливо привабливого вигляду. Такі сережки легші за моделі з камінчиками та більш практичні: можна не турбуватися, що вставка випаде чи зачепиться за волосся.

Додаткові рекомендації

Для зручного та безпечного носіння вибирайте сережки обтічних форм без гострих виступаючих елементів, здатних поранити ніжну шкіру. Дитячі моделі мають бути невеличкими та легкими, в ідеалі - вагою до двох грамів, щоб не обтяжувати вушка та пропорційно виглядати на маленькій дівчинці. Якщо обираєте сережки з камінчиками, зверніть увагу на надійність закріплення, щоб запобігти випаданню вставок.

Всего комментариев: 0
avatar