Створення сайтів

21.02.2022 | 4.02 782 | olagvas94
Створення сайтів

У процесі роботи над проектом ми налагоджуємо тісну співпрацю з замовником. Ми не просто створюємо сайт і пускаємо його "в плавання", а продовжуємо підтримувати, не втрачаємо зв'язок. Використовуємо індивідуальний підхід, вникаємо в потреби клієнта, бачимо поставлені завдання в деталях і пропонуємо тільки найкращі рішення для динамічного розвитку веб-ресурсів і бізнесу, який вони представляють.

Створення сайтів та їх просування в пошукових системах потрібне для потрапляння в топові рядки видачі, отримання власниками нових клієнтів та підвищення продажів. Увесь комплекс послуг, який отримує клієнт, звертаючись в компанію, нараховує мінімум 7 послуг:

  • розробка сайту;
  • адміністрування, технічна підтримка;
  • просування, оптимізація під SEO показники;
  • запуск таргетованої та контекстної реклами;
  • просування в соцмережах;
  • створення індивідуального стилю;
  • відеозйомка.

Етапи створення сайту

На початку співпраці потрібно сформувати цілі і завдання сайту. На основі інформації, отриманої від клієнта формується портрет потенційного клієнта, розробляються різні варіанти взаємодії з користувачами. Далі аналізується ринок. Наскільки товар або послуга, яку потрібно просувати, відповідає потребам потенційної аудиторії, який попит на даний продукт.

Для цього аналізуються відповідні платформи, форуми. Невід’ємною частиною створення унікальної рекламної кампанії є глибокий аналіз конкурентів з вивченням їх стратегії.

Створення сайту нового зразка не обходиться без перевірки уже наявної платформи. Виявляються проблеми, які є та прораховуються можливі варіанти покращення взаємодії. Всі отримані вихідні дані аналізуються. Готується логотип, кольори, відео контент, фото. Після цього формується технічне завдання та створюється відповідний сайт.

Етапи створення сайту

Просування сайтів

Після створення сайт має пройти пошукову оптимізацію, щоб потрапити в топові рядки видачі. Є чіткі рекомендації пошукових систем, слідування яким обов’язкове. Інакше є ризик опинитися на такій позиції, де сайт ніколи не знайде користувач.

Просування сайтів - це внутрішня і зовнішня оптимізація, аналітика і контент маркетинг. Створюється унікальний контент в якому є органічно вписані пошукові запити користувачів. Налаштовуються посилання на сторінки з інших платформ. Включається реклама в пошуковій та соціальних мережах. Усе це в комплексі разом з якісним контентом дозволяє досягти перших рядків видачі.

Просування сайтів ефективне після глибокого аналізу цільової аудиторії, конкурентів і самого продукту. Далі важливим є якісний контент, який відповідає на питання користувачів і перетворює читачів в клієнтів. Також для успіху підбираються платформи, де рекламу сайту може побачити найбільша кількість потенційної аудиторії. Самостійно виконати весь комплекс робіт складно і не результативно. Для цього потрібно знати всі тонкощі не тільки в програмному забезпечені, але й маркетингу, залучити кількох спеціалістів.

Всего комментариев: 0
avatar