В чому головні переваги шафи-купе

05.05.2023 | 5.02 608 | olagvas94
В чому головні переваги шафи-купе

Основною перевагою шафи-купе є система розсувних дверей. Така система дозволяє обійтися без вільного простору, на відміну від навстіжних дверей звичайної шафи. Аналоги розсувних дверей з’явилися в розташуваннях офіцерів ще за часів Наполеона Бонапарта, у вигляді звичайних ширм.

В середині минулого століття американцям прийшла в голову ідея замінити ширму дерев’яними дверима на коліщатках, що рухаються по вузькоколійці. Згодом технологія удосконалилася і вже у вигляді модернізованої шафи-купе стала незмінним атрибутом американського будинку. Бум шаф-купе в СНД почався в 2000 роках. Сьогодні цей предмет меблів продовжує розвиватися і стає все більш популярним.
 

Переваги шаф-купе

Економить простір. Двері звичайної шафи займають місце для відкривання, одже цей корисний простір неможливо більше ніяк використати. Роздвижні двері не мають цього недоліку, тому один з головних переваг даної конструкції – економія місця в квартирі.

Універсальний стиль підійде під будь-який дизайн інтер’єру і в будь-яку кімнату: вітальню, дитячу або робочий кабінет.

Широка функціональність шафи-купе не потребує зайвої реклами. В ньому можна зберігати все, від одягу, до книг або засобів гігієни.

В чому головні переваги шафи-купе

Будь-яка конфігурація полиць, кошиків, простору для вішалок на ваш смак та вподобання. При виборі або замовленні шафи ви можете дати волю вашій фантазії.
Підходить для маленьких приміщень. Шафу-купе можна вбудувати навіть у дуже вузькій кімнаті і вони не будуть займати зайвий простір.

Зонування приміщень. Можна розділити кімнату на дві окремі зони. Наприклад робоча і зона відпочинку. Це дуже зручно, адже замість голої стіни у вас одразу є полиці, ніши для зберігання речей, а за допомогою одної з роздвижних дверей можна організувати прохід.

Широкий вибір дизайну допоможе підкреслити будь-який стиль інтер’єру. Більшість виробників пропонують об’ємний каталог видів шаф, з якого можна обрати саме на ваш смак. На відміну від готових шаф-купе ви можете обрати і замовити самостійно з різних матеріалів і декоративних елементів, максимально наблизивши його до стилю приміщення.

Дзеркальна поверхня додасть об’єму приміщенню, а велике дзеркало у повний зріст ніколи не буде зайвим.
Роздвижні двері на коліщатках, які рухаються по полозах, набагато надійніші за класичні навіси, оскільки на них менше навантаження. Вони не потребують спеціального догляду.
Вбудована шафа-купе значно економить матеріали, скільки у такої конструкції немає стін, стелі та підлоги, це також означає збільшення його площі.

Широка цінова політика дозволяє обрати найвигідніший варіант за принципом ціна-якість.

В чому головні переваги шафи-купе

Шафи-купе діляться 3 класи по їхній ціновій політиці:

  • Економ-клас – дверна панель і обрамлення дверей виконані з ДСП, а роликовий механізм виготовлений з пластмаси;
  • Більш високий клас – алюмінієва дверна система, роликова система оснащена шарикопідшипниковим механізмом, що забезпечує безшумне ковзання, двері виготовлені з 16 мм ДСП;

Використання алюмінієвого профілю, двері виготовлені з плит із застосуванням натурального шпону.
Двері, можуть бути оснащені ударостійкими дзеркалами або стеклами. Використання дзеркальних поверхонь допоможуть вам візуально розширити розміри вашої кімнати. Така шафа буде виглядати досить витончено.

Всего комментариев: 0
avatar