Чи є Renault Megane RS гарним автомобілем?

11.01.2022 | 4.01 462 | olagvas94
Чи є Renault Megane RS гарним автомобілем?

У Renault Megane RS ширше і нижче, ніж стандартний Megane, але в порівнянні з Civic, натхненним Бетмобілем, фальшиві пластикові ґрати, центральна вихлопна труба та великі колеса RS майже непомітні.

Усередині все стає трохи забавніше: ви знайдете спортивні сидіння з суперпідтримкою, червоні деталі на рульовому колесі та панелі приладів і навіть опціональні вставки з тканини з ефектом вуглецевого волокна на панелі приладів і дверях. Це на любителя, але вони допомагають зробити інтер'єр Megane RS безперечно спортивним.

Там той же трохи незручний портретний інформаційно-розважальний екран і цифровий дисплей водія, що і в стандартному Reno Megan.

Місткість

В іншому інтер'єр Renault Megane RS зручніший. Усередині можуть комфортно розміститися четверо дорослих або двоє дорослих спереду та троє дітей ззаду.

Легко встановити дитяче крісло, тому що кожна модель має передню та задню двері у стандартній комплектації, а багажник такий самий місткий, як і у стандартного Megane, тому в ньому є місце для кількох валіз, щотижневої закупівлі або великої дитячої коляски.

Комплектації Renault Megane RS

Існує не так багато способів персоналізувати свій Renault Megane RS, але ви можете вибрати між стандартною версією потужністю 280 л. у стандартній комплектації або комплектації Cup та моделлю потужністю 300 к.с. з модернізованим шасі Trophy.

Є автомобіль початкового рівня потужністю 280 л. з більш м'якою і менш сфокусованою підвіскою, потужніша модель потужністю 280 к.с. з модернізованою підвіскою та диференціалом, що підвищує зчеплення з дорогою, та потужний 300-сильний автомобіль з найпотужнішими гальмами, найбільшими колесами та найжорсткішою підвіскою.

Комплектації Renault Megane RS

Всі моделі поставляються з 1,8-літровим двигуном з турбонаддувом та на вибір із шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач. Автоматична коробка чутлива, але трохи смикається на малих швидкостях, а механіка більш приваблива, але трохи різка, особливо коли мчиш по дорозі.

Ще одна річ, яка спочатку здається дивною, – це функція кермового керування чотирма колесами Renault Megan RS. Це допомагає зробити його маневреним, як комар після подвійного еспресо, особливо в спортивному режимі гоночного водіння, але також робить рульове управління нестійким, а автомобіль схильний до блукання на швидкостях автомагістралі.

Всего комментариев: 0
avatar