Літній головний убір: види, особливості та як вибрати ідеальний варіант

31.03.2024 | 5.07 424 | olagvas94
Літній головний убір: види, особливості та як вибрати ідеальний варіант

Літо — пора пригод, відпочинку та нових емоцій. Але щоб теплі дні не були зіпсовані сонячними опіками або тепловим ударом, необхідно завчасно подбати про головний убір.

Стильні панами та кепки для дітей й дорослих пропонує український виробник KENT&AVER. Починаючи з 1999 року, бренд радує вітчизняних покупців моделями, які не поступаються виробам світових брендів за якістю пошиття та матеріалами, але відрізняються доступною ціною.

Актуальні моделі та новинки сезонних колекцій KENT&AVER можна купити в інтернет-магазині FORTUNE. Різноманітність фасонів дозволить підібрати саме той варіант, який буде органічно поєднуватиметься з особистим гардеробом.

Панама KENT&AVER

Види літніх головних уборів

Коли справа доходить до вибору ідеального капелюха, рекомендують розглянути кілька варіантів, де найпопулярнішими є:

  1. Панама. Класична літня модель, яка забезпечує достатній захист від сонця та додає елегантності образу.

  2. Бейсболки. Ідеально підходять для тих, хто віддає перевагу більш невимушеному і спортивному вигляду. Вони забезпечують тінь для очей та захистять обличчя від дотику волосся.

  3. Джинсові кепки. Стильна версія традиційних бейсболок. Надають будь-якому наряду нотку повсякденного шику.

  4. Кепки з вигнутим козирком з ременем, що регулюється. Відмінний варіант для тих, хто шукає більш індивідуальну посадку, комфорт та універсальність.

  5. Літні крислаті капелюхи. Моделі, непідвладні часу. Вони не тільки функціональні, а й стильні, тому що широкі поля завжди додають загадковості та легкості літньому образу.

Маючи у своєму розпорядженні різні типи головних уборів, досить просто знайти оптимальний варіант для надання модного відтінку, незалежно від особистого стилю.

Як знайти ідеальний літній капелюх відповідно до форми обличчя

Бейсболка жіноча KENT&AVER

Щоб головний убір доповнював, а не спотворював риси, бажано враховувати кілька рекомендацій залежно від форми обличчя:

  • Для круглого. Підійдуть капелюхи незграбної форми, наприклад, крислаті або типу федори. Вони подовжують овал і створюють ілюзію чіткіших ліній.

  • Для овального. Універсальний тип обличчя, з яким можна носити практично будь-який стиль капелюха — від широкого сонцезахисного до шикарного берета.

  • Для облич у формі серця. Збалансувати широкий лоб і вузьке підборіддя допоможуть головні убори з середніми полями або прикрасами нагорі, такими як канотьє або клоши.

  • Для квадратного. Пом'якшити незграбність обличчя дозволять капелюхи з вигнутими лініями — шапки з напуском або панами.

Враховуючи форму капелюха та обличчя, можна покращити зовнішній вигляд і почуватися впевненіше.

Після того, як підібрано правильний фасон, слід звернути увагу на посадку. Шапка не повинна бути надто тісною або надто вільною. Важливо, щоб вона зручно сиділа на голові, не стискаючи й спадаючи з неї.

Найкращі матеріали для літнього капелюха

Для теплої погоди потрібні головні убори, які забезпечать прохолоду та комфорт. До них відносяться натуральні тканини — бавовна або льон. Вони пропускають повітря та допомагають відводити вологу.

Враховуючи, що одна з функцій капелюхів — захищати голову, обличчя та шию від сонця, потрібні моделі, виготовлені з легких та дихаючих матеріалів, наприклад, бавовни чи соломи.

При цьому у складі повинні бути синтетичні тканини, наприклад, поліестер або нейлон, які відповідають за зносостійкість виробів і збереження їх привабливого вигляду після прання.

Для спекотних сонячних днів оптимальний варіант — бавовняні бейсболки з козирком або солом'яні крислаті капелюхи, які надійно захистять очі від відблисків, а волосся і шкіру — від негативного впливу ультрафіолету.

Завдяки широкому асортименту головних уборів магазину FORTUNE на сайті fortune.net.ua досить легко вибрати ідеальну модель для теплої пори року.

Всего комментариев: 0
avatar