Чому можна навчитися на курсах візажистів?

15.04.2023 | 4.01 461 | Nikolay
Чому можна навчитися на курсах візажистів?

Серед цікавих та прибуткових спеціальностей візажисти займають лідируючу позицію. Тому професійне навчання на візажиста від салону Kodi Professional може принести багато користі. Плюсом занять стає перспектива вигідного використання отриманих навичок для себе, знайомих та отримання доходу.

Переваги здобутих навичок

Привабливою особливістю навчання у Kodi Professional стає:

  • короткий курс занять: середня тривалість близько 50 годин;
  • теоретична та практична база від практикуючих майстрів з великим досвідом;
  • інформація про нові засоби і технології;
  • перспектива використовувати знання для отримання прибутку.

Заняття проводять спеціалісти професійного освітнього центру. Важливими моментами діяльності стають:

  • офіційно розроблена освітня програма;
  • наявність допуску до ведення занять, ліцензії;
  • видача випускникам диплома.

З отриманими навичками візажисти можуть розпочинати самостійну діяльність, працевлаштовуватися. Курси розроблено кваліфікованими педагогами. Багато хто з них має дипломи міжнародного зразка. Заняття проводяться для новачків у професії та професіоналів із великим реальним досвідом. Проводиться як навчання з нуля, так і підвищення кваліфікації. Оновлювати вміння візажистам рекомендується у постійному форматі, адже в індустрії краси постійно з'являються нові віяння та течії, які важливо знати фахівцю.

Розділи типових програм

Освітня програма Kodi Professional включає такі важливі напрями, як вивчення колористики, базової архітектури обличчя, фізіогноміки. Крім того, фахівець отримує знання про використання необхідних для виконання робіт інструментів, технік, матеріалів.

Чому можна навчитися на курсах візажистів?

Програма поділяється на кілька базових розділів:

  1. Отримання розуміння про техніки слухач отримує у першому розділі занять.
  2. Під час занять колористикою надаються знання про визначення кольоротипів, вибір адекватних поєднань, правила вибору відтінків для кожного клієнта, а відповідно до його типу зовнішності.
  3. Заняття з техніки допомагають освоїти алгоритми нанесення макіяжу різного типу, вечірнього, повсякденного, ділового, святкового та інших.

 Поводяться теоретичні заняття. Знання, отримані теоретично, надалі закріплюються під час виконання практичних завдань. Під час проведення практичних занять слухачі перевіряють рівень здобутих знань на манекені. Цікавим способом перевірки стає таке направлення, як помічник професіонала. У цьому варіанті візажист-початківець освоює нові і класичні техніки, підвищують рівень на особистому досвіді під пильним наглядом майстра.

Додаткові переваги занять

Кожен слухач за підсумками навчання отримує диплом, що підтверджує знання. Зручною особливістю стає надання знижок на придбання матеріалів та інструментів у Kodi Professional. Вони можуть у перспективі використовуватись у самостійній діяльності.

Надається сприяння у працевлаштуванні найкращим випускникам. Кожен слухач може розпочати свою кар'єру в індустрії краси буквально наступного дня після отримання документів про освіту.

Всего комментариев: 0
avatar