Особливі квіти для особливої події

17.12.2021 | 5.01 823 | olagvas94
Особливі квіти для особливої події

Замовлення букетів через Інтернет має цілий ряд переваг. Перш за все, доставка квітів може бути замовлена, не виходячи з будинку або офісу. На замовлення квітів буде потрібно декілька хвилин. При цьому ми виконуємо термінову замовлення букетів день у день.

Квіти https://shop.camellia.ua/ua це один з найкращих подарунків, особливо, якщо це важлива подія в житті людини.

Які рослини краще підібрати у якості презенту:

  1. Тюльпани ідеально підійдуть для подруги у якої день народження. Вони не означають ніяких романтичних почуттів, а виражають гарне відношення і побажання всього найкращого.

  2. Лілії або екзотичний лотос подаруйте мамі, це може бути День матері або Восьме березня. Відтінок краще рожевий, білий, колір слонової кістки. Якщо мати любить польові квіти оберіть ромашки, вони являються символом домашнього затишку.

  3. Соняшник дарують на ювілей, професійне свято колезі по роботі або директорові. Ця квітка подарує гарний настрій, налаштує на позитив, а також висловить вашу повагу. До букета можна додати аспарагус або гіпсофілу.

  4. Порадувати бабусю ви зможете букетом ірисів, вони символізують мудрість і досвід.

  5. На перше побачення флористи радять дарувати білі анемони або фіалки. Ці квіти є символом зародження почуттів.

Як правильно вибрати букет на особливу подію

В житті людини існує багато особливих свят, з якими її вітають близькі та знайомі. Якщо вам хочеться зробити подарунок по квітковому етикету, тоді ці правила для вас:

  • Захист диплома, це дуже важлива подія для кожного студента. Буде доречним подарувати букет яскравих фрезій. Ці квіти підійдуть як хлопцю, так і дівчині. Не обов’язково дарувати саме букет, достатньо однієї гілочки. Вони можуть бути як в обгортці, так і без.

  • Зробити квітковий подарунок своєму улюбленому артистові або співаку ви зможете на концерті. Рослини можуть бути різноманітними, а кладуть в коробку. ЇЇ легко нести та тримати, виглядає оригінально і незвично.

  • Молодій мамі, яка тільки народила, зробіть милий подарунок. Зробіть із картонного паперу обгортку у вигляді дитячої колиски. ЇЇ можна придбати у спеціалізованому магазині або зробити своїми руками.

  • Коханій дівчині на День закоханих краще дарувати ті квіти, які вона полюбляє найбільше. Запакуйте у невеличкий конвертик, зробіть власноруч коробку у вигляді двох сердець. Розмір і форма букета залежить від того, де саме відбудеться подія.

Як правильно вибрати букет на особливу подію

Які квіти в горщиках краще дарувати

Не всі люблять зрізані рослини, є багато людей яким подобаються квіти саме в горщиках, які будуть радувати упродовж багатьох років. На новосілля флористи радять маранта, він ідеально підходить для великих будинків. У квартирі гарно буде виглядати фіалка. Вона не потребує особливого догляду, а різноманітність кольорів підійде до любого інтер’єру. Бегонія сподобається мамі або сестрі. Вона має приємний аромат і гарні пелюстки. Бересклет можна подарувати бабусі або дідусю. Ця рослина ідеально підійде в інтер’єр квартири, їй самостійно надають форму, не треба особливо доглядати.

Всего комментариев: 0
avatar