Популярні моделі сучасних умивальників

06.04.2023 | 4.52 2084 | olagvas94
Популярні моделі сучасних умивальників

Кожен санітарний вузол у квартирі чи будинку має практичну та стильну раковину. Вона зазвичай виступає як центральний елемент інтер'єру ванної кімнати, відповідно до якої обирають тумбу, дзеркало та інші предмети обстановки. Така сантехніка має бути зручною, простою в догляді та довговічною. 

Високий попит має умивальник зі штучного каменю врізного типу. Це обладнання встановлюється в отвір стільниці чи тумби, водночас надаючи багато вільного місця для розташування необхідних особистих речей.

Різновиди врізних умивальників

Розповсюдженими варіантами таких раковин є:

  • Ті, що монтуються над стільницею. Кінці умивальників на декілька сантиметрів виступають над основою. Це дає змогу зробити акцент на оригінальності форми та збільшити глибину. Також сюди належать сантехнічні вироби, що накладаються на стільницю, залишаючи зверху вузькі чи широкі бортики. 
  • Ті, що встановлюються над стільницею, формуючи єдину плоскість. Такі моделі почали випускатися значно пізніше попередніх, але вже мають значний рівень популярності. Завдяки відсутності бортиків забезпечується збільшення корисної площі стільниці та полегшення процесу прибирання. 

Спосіб монтажу залежить від ваших особистих вимог і вподобань.

Різновиди врізних умивальників

Накладні та окремо розташовані раковини

Залежно від особливостей розташування у ванній кімнаті, також є такі моделі:

  • Накладні. Це розповсюджені раковини в європейських країнах, які полюблять дизайнери. Їх можна встановлювати на будь-яку рівну основу, зокрема тумбу чи стільницю. Сьогодні виготовляється чимало варіантів, що вражають оригінальністю форм і незвичністю відтінків. Моделі з литого мармуру можуть бути як в нейтральних білому чи чорному кольорі, так і в яскравих зеленому, блакитному чи фіолетовому. Що стосується форм такої сантехніки, варто звернути увагу та прямокутні та овальні чаші компактних розмірів. Глибина виробів дає змогу зручно ними користуватися, не розбризкуючи воду.
  • Окремо розташовані. Таке сантехнічне обладнання підходить для власників помешкань з просторими ванними кімнатами. У поєднанні з підлоговими змішувачами ці раковини виглядають доволі привабливо. Використання штучного мармуру для виготовлення сантехніки надає їй розкоші та презентабельності.

Замовляючи умивальник з литого мармуру, ви отримуєте елегантний, надійний і функціональний елемент інтер'єру ванної кімнати, яким ви будете користуватися багато років без необхідності в регулярному особливому догляді.

 

Всего комментариев: 0
avatar